top of page

About

About

Social Figuur is een all-round influencer agency dat succesvolle campagnes verzorgt van begin tot eind. Wij koppelen bedrijven en merken met onze influencers die content bedenken, maken, delen en leveren op social media. Creativiteit en originaliteit is wat ons onderscheid, net als dat we met trots de eerste zijn gevestigd in het Noorden van Nederland. Influencer marketing helpt je naamsbekendheid te vergroten, meer bezoekers naar je website te krijgen en sales te verhogen.

Onze influencers zijn ook beschikbaar voor online campagnes of commercials, zolang deze gericht zijn op Social Media. Daarnaast kunnen we jou als bedrijf voorzien van foto- en video content en maken we een complete social mediastrategie waar je mee uit de voeten kunt. 

SF_STUDIOSHOOT_0823_-013.jpg

ABOUT US

Ramon is gespecialiseerd in video en fotografie en Luna's vakgebied is social media. Samen werken ze met bedrijven aan succesvolle campagnes, met influencers maar ook voor bedrijven. Ze kennen de kracht van social media, spelen in op de juiste trends en zetten authentieke campagnes op, daar ligt hun kracht!

Ramon Hartman & Luna Weerman 

Founders Social Figuur

bottom of page