top of page

For Brands

For Brands

De snelst groeiende online methode om klanten te werven is influencermarketing. Zo is 70% van de consumenten bij het aanschaffen van een product of dienst beïnvloed door influencermarketing op social media.

 

Influencermarketing houdt dus in dat influencers je dienst of product promoten aan hun volgers. Dit doen ze op hun eigen manier, vanuit passie en door gebruik van hun expertise. Een bericht van een influencer is 11 keer effectiever dan een advertentie, en blijft voor altijd online. Dit in tegenstelling tot advertenties, die na de campagneperiode offline worden gehaald. Wat er natuurlijk voor zorgt dat een Instagram/TikTok campagne, of bijvoorbeeld een YouTube video, maanden later nog steeds tot nieuwe klanten kan leiden. 

Het bereik dat een influencer heeft varieert, zo kan een influencer met 10.000 volgers al heel veel betekenen voor jou als bedrijf. Deze influencers zijn erg betrokken met hun volgers, ze zijn authentiek wat er voor zorgt dat hun volgers eerder beïnvloed worden. Wil je echt een groot bereik realiseren, en er voor zorgen dat jouw campagne echt gezien wordt, dan kom je uit bij macro-influencers met een groter bereik. Bekijk onze influencers om te kijken wie bij jouw merk past, of neem direct contact met ons op om je te laten adviseren.

Naast onze influencers - die vooral zelf content produceren - kunnen we jou als bedrijf ook voorzien van foto/video content en maken we een complete social mediastrategie. Denk hierbij aan fotografie, video's of tips die jouw social media platformen een boost zullen geven. Neem gerust contact met ons op, we vertellen graag wat we allemaal voor jou kunnen betekenen.

CONTENTMARKETING VOOR BEDRIJVEN

bottom of page