top of page

Cases

Cases

FRANCIS BY FB

Francisca, eigenaresse van het kledingmerk Francis by FB kwam bij ons met de vraag hoe ze haar social-media kanalen optimaal kan gebruiken. We realiseerden een plan voor haar en zijn vervolgens aan de slag gegaan. Dit heeft erin geresulteerd dat we maandelijks content voor haar maken en met haar meedenken in toekomstige plannen en campagnes. Voor Francis by FB onderhouden we haar social-media, maken we foto -en video content en ontwerpen we ook de stickers die je als klant mee krijgt bij een aankoop in de webshop of winkel.

FASHION BY MZLANIE

Voor Fashion by Mzlanie beheren we alle social-media kanalen. Hiervoor maken we voornamelijk Instagram posts en stories. Naast dat we ook veel mee werken in het maken van de content houden we de volgers ook up to date met een wekelijkse nieuwsbrief.

SOMEWHERE SOMEDAY

Voor Somewhere Someday hebben we veel verschillende content mogen maken, ook hebben we hun vroeg geadviseerd om deze content ook op TikTok te posten. In de eerste weken hebben we het TikTok profiel ingericht en zijn we het vervolgens ook gestart. Dit zorgde in meteen al voor een enorme groei in volgers. Naast de foto -en video content die we hebben gemaakt voor TikTok en Instagram hebben we ook een stickervel en verschillende kaarten ontworpen. 

BELEZZA JACYNTHA

Belezza Jacyntha is een schoonheidssalon die zich wil onderscheiden door een persoonlijke benadering en de perfecte behandeling afgestemd op jouw persoonlijke wensen in een sfeervolle salon. Voor haar leveren we maandelijks content en maken we daarnaast ook een maandelijkse nieuwsbrief.

bottom of page